Een opkikkertje in de brievenbus!

Een opkikkertje in de brievenbus!

Gisteren stond ik met een hele grote glimlach aan mijn brievenbus. Want daarin zat een leuke verrassing. Een mooie rode enveloppe met zwarte versieringen, met daarin een prachtig zelfgemaakt kaartje van medeblogster Anneke. Buiten dat zij ME-patiënt is, kijkt zij toch verder dan haar ziekte en maakte ze een blogpagina, los van het ziek zijn, over al haar knutselbezigheden. Ik word altijd vrolijk als ik daar op lees, wat een creativiteit! Dat iemand die ook zo ziek is, toch zo’n vrolijke en mooie dingen kan maken, ook al kost het haar veel meer moeite dan iemand anders, dat vind ik hoopvol en ontroerend!

Ik vond het dus de moeite om als bedankje een blog aan haar op te dragen. Bedankt Anneke voor de moeite die je hebt gestoken in het kaartje, en de leuke verrassingen erbij (een mooi hangertje en schattig (op)kikkertje om instant blij van te worden!).

Deel:

2 Reacties

  1. 22 maart 2011 / 20:33

    wat een eer, zo'n hele blog voor mij….daar wordt ik wel een beetje verlegen van…
    Maar supermegadubbelendwars graag gedaan! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?