Gisteren stond ik met een hele grote glimlach aan mijn brievenbus. Want daarin zat een leuke verrassing. Een mooie rode enveloppe met zwarte versieringen, met daarin een prachtig zelfgemaakt kaartje van medeblogster Anneke. Buiten dat zij ME-patiënt is, kijkt zij toch verder dan haar ziekte en maakte ze een blogpagina, los van het ziek zijn, over al haar knutselbezigheden. Ik word altijd vrolijk als ik daar op lees, wat een creativiteit! Dat iemand die ook zo ziek is, toch zo’n vrolijke en mooie dingen kan maken, ook al kost het haar veel meer moeite dan iemand anders, dat vind ik hoopvol en ontroerend!

Ik vond het dus de moeite om als bedankje een blog aan haar op te dragen. Bedankt Anneke voor de moeite die je hebt gestoken in het kaartje, en de leuke verrassingen erbij (een mooi hangertje en schattig (op)kikkertje om instant blij van te worden!).

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.