Wat een fantastische dag gisteren! Het zonnetje, het gezelschap van vriend en schoonouders, de zee!

Het gevoel van op een fiets te zitten… Met veel dank aan de tandem en de vriend die voor twee trapte. Ik zat braafjes met mn voeten van de trappers, gewoon zitten en genieten. We gingen zo snel dat we bijna de migraine voorbij fietsten. De wind in mijn haren, naar de mooie omgeving kijken, lekker warm. Vriend was eerder rood aangelopen en kapot bij aankomst, maar ook hij heeft genoten van deze speciale en mooie dag.

Vandaag kunnen we samen uitgeteld in de zetel liggen. Ik van de dag die een aanslag pleegt op mijn systeem, hij van de ongetwijfeld stijve spieren door tesamen zo’n 125 kilo 20 kilometer vooruit te fietsen 🙂
Liefde is…

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.