… For now, want oudejaars- en nieuwjaarsfeestjes staan me nog te wachten.
Maar so far so good. Ik heb bij de schoonfamilie een heel gezellige avond mogen beleven, ook al voelde ik me superslecht. Het punt waarbij ik echt niet meer kon volhouden kwam dit jaar gelukkig pas na het eten én na de cadeautjes. Een hele prestatie van mijn arme lijfje dus, als je vergelijkt met vorig jaar toen ik het avondmaal niet eens haalde.

Op naar deel twee

Ik heb lekker kunnen eten, fijn kunnen spelen met mijn superschattige nichtje van bijna drie, mensen blij gemaakt met pakjes en zelf ook leuke verrassingen gekregen. En ik was in het gezelschap van stuk voor stuk fijne mensen.
Die schatten van schoonouders hadden zelfs een bedje voor mij klaargemaakt in een rustige kamer, voor als ik even weg moest uit de drukte. Ik prijs me gelukkig!

kerstfeest chronisch ziek

Momenteel voel ik me jammer genoeg wel alsof een vrachtwagen twee keer over me heen gereden is. Maar ik strijd dapper door!

Vandaag Christmas part two, bij mijn eigen familie, waar het ook weer een drukte van jewelste zal zijn, maar waar ik het hopelijk ook zo lang kan volhouden, omdat ik gewoon hou van het samenzijn met al die fijne druktemakers.
Ik kijk zo uit naar het moment waar ik terug één van hen kan zijn.

Maar voor nu, ga ik gewoon proberen genieten in de mate van het eigenlijk onmogelijke, omdat ik gewoon koppig volhoud. 🙂

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

  1. Hi Sofie,

    Wat een herkenbaar stukje! Feestdagen zijn zo dubbel, hè! Aan de ene kant is het heerlijk om bij zulke fijne mensen te zijn. Aan de andere kant is drukte en gezelligheid ook heel slopend.

    Mijn rustmoment met Kerst was dit jaar wel al voor het eten. Gelukkig heb ik ook heel lieve schoonouders en kon ik anderhalf uur in een donkere kamer op bed liggen, terwijl de rest van de familie het eten aan het bereiden was. Daardoor kon ik wel alle vier gangen van het diner mee-eten! En het diner was ook nog aangepast op mijn dieet:)

    Hopelijk zijn we volgend jaar met Kerst een heel stuk fitter!

    Liefs, Princesa

  2. Lieve sofie,ik wens je een hele mooie kerst maar vooral een heel gelukkig en gezond nieuw jaar met ladingen energie en dan ga ik nu je blog lezen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.