Zoete Zonde

Zoete Zonde

Je ziet het al, ook dit jaar vond de Sint zijn weg naar ons huisje… En hij heeft zijn best gedaan! Heel de woonkamer lag betoverend mooi bezaaid met heerlijke pepernoten en andere lekkernijen. Tafels, kasten, zelfs de deuren waren versierd met koekjes! Om het af te maken stak in mijn schoentje nog een brief van Sinterklaas himself… Waarin hij mij verzekerde dat je nooit te oud bent om Sinterklaas te vieren!

sinterklaas thuis

Een mens zou van minder vrolijk worden!

Een superleuke ochtendverrassing dus voor mij, enneuh, ik hoop dat het mij vergeven is dat ik voor een keertje geniet van al die verboden snoeperijen… Een klein beetje maar, beloofd!

sinterklaas thuis
Nog nagenietend kijk ik nu al uit naar het volgende evenement: de kerstboom versieren!

Danku Sinterklaasje…!

 

Deel:

2 Reacties

 1. 6 december 2011 / 15:09

  Hey sofie,

  wat is je blog mooi geworden!!! lekker fris, vrouwelijk en vrolijk…echt heel mooi! oeh, en al dat lekkers…dat zondigen wordt je zeker vergeven 😉 Ik doe het voor de zekerheid met glutenvrije pepernoten, maar die van jou zien er een stuk smakelijker uit! Ik heb ook al zin in de kerst. Zojuist al met mariah carey mee mogen zingen 😉 Geniet ze!

 2. 6 december 2011 / 15:23

  Hoi hoi!
  Wat leuk dat de Sint je zo verrast heeft!!!
  Geniet ervan
  XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?