Je ziet het al, ook dit jaar vond de Sint zijn weg naar ons huisje… En hij heeft zijn best gedaan! Heel de woonkamer lag betoverend mooi bezaaid met heerlijke pepernoten en andere lekkernijen. Tafels, kasten, zelfs de deuren waren versierd met koekjes! Om het af te maken stak in mijn schoentje nog een brief van Sinterklaas himself… Waarin hij mij verzekerde dat je nooit te oud bent om Sinterklaas te vieren!

sinterklaas thuis

Een mens zou van minder vrolijk worden!

Een superleuke ochtendverrassing dus voor mij, enneuh, ik hoop dat het mij vergeven is dat ik voor een keertje geniet van al die verboden snoeperijen… Een klein beetje maar, beloofd!

sinterklaas thuis
Nog nagenietend kijk ik nu al uit naar het volgende evenement: de kerstboom versieren!

Danku Sinterklaasje…!

 

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

  1. Hey sofie,

    wat is je blog mooi geworden!!! lekker fris, vrouwelijk en vrolijk…echt heel mooi! oeh, en al dat lekkers…dat zondigen wordt je zeker vergeven 😉 Ik doe het voor de zekerheid met glutenvrije pepernoten, maar die van jou zien er een stuk smakelijker uit! Ik heb ook al zin in de kerst. Zojuist al met mariah carey mee mogen zingen 😉 Geniet ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.