Hoewel ik altijd verkondig niet mee te doen aan Valentijnsdag, was het toch een speciale dag. Want geheel onverwachts kreeg ik een lief kaartje van mijn zus, zelfgemaakte roze hartenkoekjes van diezelfde zus (trouwens heel lekker, alweer een zoete zonde), vervolgens viel mama binnen met hartvormige zoute drop zonder suiker (héérlijk) en als kers op de taart kreeg ik een superleuk verrassingsversje van het lief.

Qua gezondheid heb ik het dan wel niet getroffen, maar ik prijs mezelf gelukkig met alle liefde die ik (trouwens niet alleen vandaag) mag ontvangen in mijn leven.
Ik heb geen valentijn nodig om dat te beseffen, en ik zie iedereen elke dag graag, maar stiekem… Was het toch echt een hartverwarmende dag!

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.