Ik zwijg voor een keer en laat de beelden voor zich spreken. Hierboven kan je de trailer zien. Onderaan deze blog zie je een link met een code om de film gratis te bekijken.

“Voices from the Shadows” shows the brave and sometimes heartrending stories of five ME patients and their carers, along with input from Dr Nigel Speight, Prof Leonard Jason and Prof Malcolm Hooper. It was filmed and edited between 2009 and 2011 by the brother and mother of an ME patient in the UK. The film shows the devastating consequences that occur when patients are disbelieved and the illness is misunderstood. Severe and lasting relapse occurs when patients are given inappropriate psychological or behavioural management: management that ignores the reality of this physical illness and the severe relapse or exacerbation of symptoms that can be caused by increased physical or mental activity, over exposure to stimuli and by further infections. – http://voicesfromtheshadowsfilm.co.uk/

Must see documentaire, niet alleen voor medepatiënten maar voor artsen, politici en al de rest.

Je kan de documentaire gratis bekijken op Vimeo met de code VOICES

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.