Ik weet niet wat er gaande is maar kamp met enorme terugval. Geleidelijk begonnen en nu op snelle tijd heel diep. Ik ben alle kracht in armen en benen verloren. Kan amper rondlopen. Misselijk. Migraine. Pijn. Afzien. Daarbij ook een keelinfectie dus zo meteen huisarts. Ik hoop dat deze ellende daardoor komt en dat ik binnenkort weer onder de levenden ben.

Mijn hart protesteert en ik word megaduizelig dus, ik moet het hierbij laten. Ik ga mijn moeder bellen want ik red het niet alleen nu.

Hopelijk binnenkort terug een positief bericht. Mensen, koop aub die stickers, teken binnenkort onze petitie want ik heb hulp nodig. Dringend. En velen met mij.

Edit

Even een update: ik blijk coxsackie virus te hebben, waar mensen met zwak immuunsysteem heel erg ziek van kunnen worden. Verder moet ik m’n hartklachten ook in het oog houden en als deze niet beteren nog eens een cardioloog opzoeken volgende week. Ik hoop ergens dus dat deze achteruitgang volledig aan het virus ligt zodat ik er stilletjes weer bovenop raak Met veel rust. Zullen zien, maar sowieso zal dit weer een zware klap zijn voor m’n lichaam. Bedankt voor de reacties!

EdBewaren

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

8 Comments

 1. Lieve Sofie,

  Wat naar weer. Dat voelt zo vervelend en frustrerend.Ik wens je veel sterkte en hoop dat de dip snel voorbij is. Hou je haaks!!!

 2. lieve Sofie,
  wat jammer maar zo herkenbaar, hou moed he, goed dat je hulp hebt, laat je even meegaan in de dip, vecht er niet tegen, er komt weer beterschap!xx

 3. Even een update: ik blijk coxsackie virus te hebben, waar mensen met zwak immuunsysteem heel erg ziek van kunnen worden. Verder moet ik m'n hartklachten ook in het oog houden en als deze niet beteren nog eens een cardioloog opzoeken volgende week. Ik hoop ergens dus dat deze achteruitgang volledig aan het virus ligt zodat ik er stilletjes weer bovenop raak Met veel rust. Zullen zien, maar sowieso zal dit weer een zware klap zijn voor m'n lichaam. Bedankt voor de reacties!

 4. Pff… aan de ene kant 'fijn' dat je nu waarschijnlijk weet wat de terugval veroorzaakt, aan de andere kant is het natuurlijk heel zorgelijk. Het geeft maar weer aan hoe verrot ons immuunsysteem is! Heel veel beterschap.

  Groetjes, Malu

 5. hey Sofie,
  Wat naar. Ik ken het, heb het virus al heel vaak gehad. Heb inmiddels wel een behandelaar gevonden die mij daar in no time vanaf helpt. Maar helaas is het een virus waar ik een enorm zwak voor heb. Weet dus wat het met je doet.
  Heel veel sterkte. Neem je tijd om te herstellen! Dikke knuffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.