Hoe is dit kunnen gebeuren?

Hoe is dit kunnen gebeuren?

Zoals gezegd ging ik de volgende vraag nog beantwoorden: hoe is het zover kunnen komen? Hoe kan het dat pas na 10 jaar ziek zijn ontdekt wordt dat ik de ziekte van lyme heb? Het volgende filmpje legt dit heel mooi en duidelijk uit. Voor mij herkenbaar van begin tot eind. Ook ik kreeg geen rode kring, werd in het begin van de klachten niet getest op lyme en scoorde na een aantal jaar negatief, om nu in Duitsland eindelijk de waarheid te ontdekken. Laat ons alleen hopen dat bij mij de behandeling wel aanslaat.

Kijk ofwel via deze link van uitzending gemist: Tros Radar: De ziekte van lyme

Ofwel, in wat mindere kwaliteit naar YouTube:

 

Bewaren

Deel:

2 Reacties

 1. martine brandt
  29 oktober 2012 / 14:18

  Ik heb net gekeken. Ik vind het onvoorstelbaar treurig dat mensen zo lang onbegrepen ziek zijn. Net als ME patienten. Alles wordt maar op 1 hoop gegooid, en onterecht naar nu weer blijkt. Want ook lyme patienten regaeren allemaal anders op de infectie.
  Ik hoop van harte dat een behandeling bij jou aanslaat

 2. 5 december 2012 / 19:34

  Hallo!
  Heb net de uitzending bekeken, denk dat ik me toch ook es op Lyme laat testen.
  Ben ziek sinds mijn 12°, binnenkort 40 winters en diagnoses: CVS, Fybro, Spasmofilie, toenemende misselijkheid, prikkelbare darm… Ik heb steeds meer problemen met het vinden van woorden, evenwicht, onthouden enzv.. Of ik echter nog zou kunnen geholpen worden??? In elk geval, dank voor het plaatsen van de uitzending!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?