Na twee iets minder slechte dagen (zou er licht zijn aan het einde van de tunnel?) werd ik vandaag wakker met de vertrouwde maar oh zo gehate hoofdpijn, keelpijn, koortsgevoel en al mijn andere trouwe compagnons. Het leek wel of de ziekte besliste om extra haar best te doen, speciaal om wereld-ME-dag te vieren. Hiep hiep hoera.

Toch was vandaag ook bijzonder. Enkele medepatiënten publiceerden ter ere van onze awareness day hun magazine waaraan ze lang en hard gewerkt hebben de voorbije periode. Zelf heb ik mijn gezicht en getuigenis geleend aan dit mooie initiatief. Toen ik het resultaat vanochtend zag, was ik zo trots op wat deze zieke mensen hebben verwezenlijkt. En niet alleen de redactie, maar ook al de patiënten die hun bijdrage leverden door hun verhaal of hun foto op te sturen. Het is een nieuw voorbeeld van een heel krachtig iets, namelijk: samen staan we sterk! En samen strijden we tot we ons doel bereiken. Dus bedankt allemaal!

Het resultaat kunnen jullie downloaden (en binnenkort ook bestellen, zodat je een echt boekje in handen hebt) via deze link: VERGEET ME NIET-magazine downloadpagina.

vergeet me niet glossy
“Ter ere van 12 Mei 2011 (en nu geüpdatet voor 12 mei 2013) Wereld ‘Vergeet ME niet’ dag een ontroerende glossy met ontroerende patiëntengetuigenissen, het ontstaan van de naam van de ziekte, de laatste stand van de wetenschap, columns, gedichten en een primeur: een interview met de schrijfster van het boek ‘Ik werd ziek, maar de wereld bleek mesjogge’. “

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.