Gisteren kreeg ik een enorme fijne verrassing in de brievenbus, van lieve Kaatje! Kijk mee wat er in de enveloppe zat! Eigenlijk was dit al de tweede verrassing op korte tijd. Onlangs chatte ik met een andere lymie over het vinden van een natuurlijke muggenspray. Ik had niet zo’n groot budget, en de sprays die in mijn budget pasten, hadden chemische bewaarmiddelen in de ingrediĆ«ntenlijst. Rara… Twee weken later vond ik een perfecte, natuurlijke muggenspray in mijn brievenbus. Een cadeautje, zomaar! Ik was zo geraakt door dit mooie gebaar van iemand die ik nog nooit in levenden lijve had gezien.

P1030428P1030429

Alsof dat nog niet genoeg was, gebeurde iets gelijkaardigs gisteren. Een bloggervriendin was op vakantie in Frankrijk. Daar kwam ze prachtige, handgemaakte zeepjes tegen. Ze moest meteen aan mij en mijn blog over natuurlijke verzorgingsproducten denken. Omdat ze zelf erg geĆÆnteresseerd was in natuurlijke verzorging, wou ze mij de zeep toesturen, om er mijn mening als ‘expert’ over te kennen. Stiekem verdenk ik haar ervan dat ze gewoon een hele lieve verrassing wou opsturen šŸ™‚

P1030433

P1030437

Het maakte me zo blij dat ik online zo’n fijne, lieve mensen ontmoet. Niet omdat ze mij cadeautjes opsturen, maar omdat het stuk voor stuk mensen zijn vol empathie, die ervan houden om anderen blij te maken. Veel mensen heb ik nog nooit ontmoet, en toch kan het: online vriendschap.

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.