Ik word zo blij van de volgende dingen die ik kocht dat ik ze wel moet delen. Het is een verzameling van koopjes van de afgelopen anderhalve week, en dus een reeks van ditjes en datjes uit verschillende winkels. Het zijn zo’n onbelangrijke dingen, maar voor mij zijn het toch kleine gelukjes.

Action

De Action kan ik gewoonweg niet verlaten zonder fijne aankoopjes. Ik probeer het wel altijd tot een minimum te beperken. Het liefst zou ik de hele knutselafdeling leegkopen. Ik heb verschillende dingen in mijn mandje gelegd, en daarna er weer uitgehaald, zoals altijd. Dit is wat ik wel kocht:

 

Een paar versiersels voor een ideetje dat ik heb voor de verjaardag van ons nichtje. Ze wordt zes. Nu is ze nog fan van prinsessen, maar ik vraag me af hoe lang het nog gaat duren voor ze zichzelf daar te oud voor voelt :-). Prijs: 0.99 € en 0.69 €.

Een vrolijke pincet. Ik kon nog wel eens een nieuw exemplaar gebruiken, en geef toe: van zo eentje word je toch instant blij? Prijs: 0.69 €.

Dit is iets heel erg handig, en ik ben altijd verbaasd hoe weinig mensen het kennen. Plakgummetjes, voor als je geen punaises of plakband wil gebruiken om dingen op te hangen. Ze beschadigen je muren niet, en je kan ze hergebruiken. Gewoon even kneden en plakken maar. Dit systeem gebruik ik al van kleinsaf, maar dan van het merk Pritt. Deze keer ga ik dus eens de Action-variant uitproberen. Prijs: 0.69 €.

Ken je dat nog, van die boeken waarin je punten volgens nummers met elkaar moest verbinden om zo een tekening tevoorschijn te zien komen? Dat heb ik nu dus gekocht. In de volwassen vorm. Elke tekening bestaat namelijk uit een 400-tal bolletjes. Ik heb er al eentje geprobeerd en vond het verbazingwekkend tof. Nog veel leuker dan kleuren, vanwege het verrassingseffect. En minder lamme armen voor mij. Ja, kleuren geeft mij dus veel spierpijn.
Beschamend: ik maakte eigenlijk best veel fouten met die nummertjes. Haha. Prijs: 0.99 €.

Lampionnetjes! Op zonne-energie! Need I say more?
Deze ga ik op ons terrasje hangen. Het is niet omdat we dit jaar verhuizen, dat we het hier niet meer gezellig gaan maken! Prijs: 4.79 €.

Kruidvat

Toevallig zag ik in de reclamefolder deze lenzendoosjes staan. Je lenzen extra beschermd meenemen onderweg, in een houder met happy kleurtjes? Ik ben fan. Een bonus is het mini-spiegeltje voor noodgevallen. De prijs ben ik even vergeten, want mijn mama is dit voor mij gaan kopen, ik kan namelijk niet altijd zelf naar de winkel.

Bioplanet

Ik ben zo gelukkig met deze vondst. Paaseitjes die ik mag eten, dat heb ik nog nooit gehad! Deze eitjes zijn van het merk Wiloco, waar ik ook soms suikervrije chocolade voor sinterklaas van heb. In plaats van gewone suiker zijn ze gezoet met kokosbloesemsuiker. En verder zit er ook helemaal geen rommel in. De kleine volle eitjes kosten 5.5 € voor 150 g. De holle eitjes kocht ik voor 5.25 € voor 150 g. Ze waren dus wel prijzig, maar goed, het gaat om een eenmalige verwennerij. Ik heb mijn vriend dus ook gezegd dat ze niet open mogen tot dat het officieel Pasen is. Het is toch veel fijner om zo naar iets uit te kijken, en dan superblij te zijn als het moment dan eindelijk daar is dan dat alles meteen op is en weg. Ben ik nu te streng? 🙂

Bijzondere aankoop

Verder heb ik nog een heel bijzondere aankoop gedaan (eigenlijk was het een cadeau). Wie mij volgt op Instagram heeft dat vast al gezien. Deze past meer in de categorie groter geluk, dus daarover later meer!

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.