Ik had het vorige week over mijn voorliefde om cadeautjes een persoonlijke toets te geven. Vandaag laat ik jullie eindelijk zien wat er in het pakje van de foto toen zat! Hoe je dit zelf kan maken? Dat toon ik je ook!

persoonlijk cadeautje

Deel 1: shoppen!

Mijn zus was jarig. Ik was van plan om haar een geldbedrag te geven. Ze ging namelijk het volgende weekend op citytrip, en dan is een extra zakcentje altijd welkom. Gewoon een enveloppe met geld geven vind ik dan weer zo onpersoonlijk. Ik ging dus op zoek in mijn favoriete winkel voor dit doel: de Action. Mijn vriend was gewaarschuwd dat het wel eventjes kon duren. Ik wil namelijk altijd lekker op mijn gemak de hele winkel doorzoeken, om de perfecte aankleding voor mijn cadeautje te vinden. Het resultaat zien jullie dus hierboven.

Het eerste wat ik spotte toen ik de winkel binnenstapte, waren enkele leuke oorbellen. Mijn zus is gek op pasteltinten, én op goudkleurige juweeltjes. Drie varianten van de oorbellen belandden dus meteen in mijn mandje.

persoonlijk cadeautje

Zus kon de laatste tijd wel een opkikkertje gebruiken, en toen ik op deze wandprent stootte, was ik meteen enthousiast. De knijpertjes waren perfect om mijn envelopje met geld aan te bevestigen, plus nog wat leuke extra’s, zoals de oorbellen.

persoonlijk cadeautje

In de knutselafdeling scoorde ik nog wat superleuke houten labels. Ik liet me bijna verleiden door allerlei leuke stickers, maar legde ze braafjes weer terug. Ik had thuis nog meer dan genoeg opties liggen om de boel op te leuken.

Deel 2: afwerking

Deel één, het shoppen, was hiermee dus afgerond. Voor de volgende stap dook ik in mijn knutselkast. Ik vond een zelfgemaakt klein oranje envelopje, een iets grotere witte en leuke stickers met veel glitters.

persoonlijk cadeautje

Op het oranje envelopje plakte ik een zilveren toverstaf. Symbolisch, want ik stak hierin een klein briefje vol wensen, waarvan ik natuurlijk hoop dat ze allemaal uitkomen. De grotere enveloppe was bestemd voor de centen. Uit het doosje met houten labels koos ik twee exemplaren met leuke tekstjes.

persoonlijk cadeautje

Ook het verjaardagskaartje, dat ik nog op voorraad had, ging aan de wasknijpers. Eens een andere manier van kaartjes sturen!

persoonlijk cadeautje

Tenslotte schikte ik alle verrassingsitems een beetje mooi ogend op het canvas. Klaar!

persoonlijk cadeautje

Het transporteren zonder ongelukken zou nog wel een uitdaging worden.

persoonlijk cadeautje

Om het cadeautje te beschermen, pakte ik het daarom eerst in met doorschijnende folie. Hierover ging een vrolijk inpakpapiertje. Ook van de Action!

persoonlijk cadeautje

Voor wie het graag wil weten: de oorbellen kostten 0.79 € per stuk, het wandbord kocht ik voor 3.99 € en een doosje houten labels heb je voor 1.39 €. Dat is dus samen 7.75 €, plus het geldbedrag dat je zelf kiest.

That’s it! Dit zien maakt me alweer helemaal vrolijk!

 

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.