Tijd om weer eens wat kleine, fijne dingetjes te laten zien waar ik blij van werd de afgelopen maand!

Zwen
In onze gemeente werd een nieuw (en ecologisch!) fiets- en wandelpad aangelegd, en dat wou ik wel eens van naderbij zien. Op een zonnige dag maakten we dus een ommetje in eigen dorp. Het was heel gezellig en ik heb weer wat plekjes ontdekt die ik nog nooit gezien had!

bloesem
Overal bloesem te zien, en ook in ons toekomstig tuintje!

Sering
En de geur van deze sering is heerlijk. Die bloemenpracht maakt mij zo happy!

raam
Onze nieuwe ramen zijn gearriveerd! Meteen krijgt ons huisje een veel frissere indruk. De bezetters zijn intussen ook klaar, en zo’n mooie gladde muren in plaats van een bakstenen ruwbouw geven toch opeens een heel ander zicht. Het lijkt al bijna bewoonbaar, maar dat is het nog lang niet hoor. Geduld, haha!

Aken
We maakten een tripje naar Aken in Duitsland. Het plan was om een beetje te shoppen, maar daar stak de Lyme een stokje voor. We hebben toch nog heel fijn gewandeld in deze gezellige stad. En we kochten weer een hele voorraad voordelige natuurcosmetica.

Voor oma
Mijn lieve oma zou op 6 mei 92 geworden zijn. We brachten vrolijke bloemetjes naar het kerkhof. Dit maakte me niet blij, want ik mis haar nog altijd heel erg, maar ik vond het toch een vermelding waard.

geboortepark
Hierna maakten we nog een rondje in een park in de gemeente. Het was prachtig weer, heerlijk rustig… Een fijne dag.

Op de fiets
Last but not least: ik heb eindelijk gefietst op mijn nieuwe fiets! Het was een ritje van exact 1,2 kilometer. Halverwege voelde ik mijn kracht al afnemen, maar ik zette door (ging ook niet anders, ik moest weer thuis geraken ;-)). Achteraf was ik gesloopt, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Ik hoop hier wat regelmatiger een gewoonte van te kunnen maken want het is zo fijn!

Hadden jullie ook zo’n kleine momentjes van geluk de laatste tijd?

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

1 Comment

  1. Wat geweldig dat je hebt kunnen fietsen! Wat een mooi moment! Het is zo’n prachtige tijd van het jaar. Alles begint te groeien en te bloeien. De zon gaat meer en meer schijnen. Heerlijk. Ik geniet er iedere dag van! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.