Gisteren is de zomer officieel begonnen! Hoewel het weer zich momenteel nog niet helemaal lijkt aan te passen, kijk ik alweer uit naar heerlijk zonnige dagen. Tijd voor zonnebrillen, ligstoelen en… ijsjes! Mijn lief is al weer volop aan het zelfgemaakte bananenijs, en ik genoot onlangs van een bosbessensorbet recht uit de blender. Heb jij niet zo’n zin om op een luie dag zelf aan de slag te gaan? Lees dan vooral verder!

Lily & Hanna's raw food ice dream

Mijn ervaring met Lily & Hanna’s Ice Dream

Een gezond, natuurlijk gezoet ijsje zonder enige vorm van melk, dat ook nog eens lekker is? Het bestaat, en wel in de vorm van Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream. Deze ijsjes zijn volledig vegan: de hoofdingrediënten zijn namelijk kokosolie, cashewnoten en kokosbloesemsuiker. Er worden geen kunstmatige toevoegingen gebruikt. Alle ingrediënten zijn bio en van een hoge kwaliteit. Bovendien zijn de ijsjes helemaal mee met de rauwe foodhype: doordat ze in het productieproces niet verwarmd zijn, blijven alle waardevolle voedingsstoffen aanwezig.

Lily & Hanna's raw food ice dream
De ijsjes zijn verpakt in papieren bekertjes. Er zijn twee formaten verkrijgbaar, en in het kleinste zit een klein lepeltje in het deksel verstopt. Zelf vind ik de kleine bekertjes het fijnst qua gebruik en portie.

Lily & Hanna's raw food ice dream

Je hebt de keuze uit drie smaken: Chocolate Love Energy, Creme Caramel Coconut Bliss en Cinnamon & Cardamom Spice Delight. Ik probeerde zowel de chocolade als de karamelsmaak. Beide erg lekker. Als ik moet kiezen, ga ik toch voor de karamel! De ijsjes zijn redelijk hard als ze net uit de vriezer komen. Voor een heerlijke smeuïgheid raad ik je dus aan om ze eventjes uit de vriezer te halen alvorens ze op te eten.

Lily & Hanna's ice dream

Waar te koop?

De ijsjes zijn onder andere te koop bij Bioplanet en Natuurhuis Antwerpen & Merksem. Voor een grote beker van 350 ml betaal je bij Bioplanet 8.69 €. De kleine formaten zijn onder andere te koop bij Natuurhuis Antwerpen.

Bewaren

Bewaren

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.