Het is intussen dan wel al december, maar met het opnieuw regelmatig bijhouden van mijn blog vond ik het wel weer tijd om de leuke momenten van de afgelopen tijd nog eens op te lijsten.

baby
Bron foto: Unsplash

Met stip de meest bijzondere gebeurtenis in november: we werden opnieuw tante en nonkel. Deze keer werd de broer van mijn man papa. Ons kersverse neefje heet Mats en werd geboren op 9 november. Het is toch altijd een wonder, zo’n nieuw kindje. Ik kijk er al naar uit om Mats te zien opgroeien zoals dat ik ook Olivia (de dochter van m’n schoonzus die intussen 7 is) al van bij haar geboorte ken.

aperitief

Met enkele vrienden hadden we een supertoffe gourmet-avond! Ik kan nooit zo veel sociale contacten onderhouden als ik zou willen door mijn gezondheid, dus het is altijd extra genieten als het wel lukt.

kruidnoten

De intrede van Sinterklaas! Samen met mijn zus maken we er elk jaar een klein feestje van. Je kon hierover al lezen bij het recept van de glutenvrije pepernoten die ik voor deze gelegenheid maakte.

wandelen

Ik maakte een paar wandelingetjes in de buurt. Dat is iets dat ik graag zou willen blijven doen. Mijn lichaam gewend maken aan wat regelmatiger beweging, en in mijn eentje buitenshuis komen. Voor verre afstanden heb ik altijd vervoer nodig, maar als ik in mijn eigen buurt blijf kan ik dat natuurlijk helemaal zelf! Mijn ambitie is voorlopig om om de twee dagen iets actiefs te doen.

theetijd

Ik ging nog eens op de thee bij oma en opa. Dat is altijd gezellig, en ik hoop het nog lang te kunnen blijven doen. Mijn mama maakte speciaal voor mij glutenvrije appelflappen.

Sbarro

Shoppen met mama deed ik ook. We gingen naar een koopcentrum en lunchten bij Sbarro. De pizza’s daar kan ik niet eten vanwege de gluten, maar het groentenbuffet is minstens even smaakvol! Op een andere keer gingen we langs de Action waar ik allemaal vrolijke koopjes deed, daar kon je ook al eerder over lezen.

cropped-patroon3.jpg

Ik kon eindelijk terug veel tijd en liefde in mijn blog steken. Waar ik ook de tijd voor nam, was om mijn lay-out op te frissen: dat stond al lang op mijn verlanglijstje. Ik maakte ook een nieuwe header en ben er superblij mee!

Op naar december

Dat waren mijn gelukmomentjes van de afgelopen maand. December zal vooral weer heel erg vol zitten met familiedingen: de feestdagen komen eraan. Mijn man en ik zijn beide ook jarig deze maand, dus het is bij ons altijd heel hectisch allemaal. Ik ben elke keer stiekem een beetje blij als het weer januari is, hoewel er dan ook nog wat familiebijeenkomsten op de agenda staan. We zien wel weer hoe ik het allemaal overleef…

Bewaren

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

6 Comments

  1. Wat een leuk maandoverzicht! Echt fijne lichtpuntjes heb je gehad afgelopen maand! Ik wens je voor december een gezellige maand met voldoende rust en tijd voor jezelf 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.