Vorige week ging ik met mijn moeder naar een koopcentrum in de buurt. Eigenlijk had ik wat nodig van kledij, maar ik voelde me op de afgesproken dag niet goed genoeg om dingen te passen (dat is echt zo uitputtend!). Omdat ik hoopte dat een beetje beweging toch nog deugd zou doen, besloten we om toch te gaan.

In de plaats van een kledingjacht werd het een sessie wandelen in de “leuke” winkels. Dat zijn dan dingen zoals Casa, Hema en Blokker. Je weet wel. Ik kocht een paar hele leuke dingen, hoewel ik het eerst niet van plan was. Ja zeg. Ik had gezegd dat ik meer ging wandelen, niet dat het altijd in de frisse buitenlucht zou zijn hé…

Kruidvat: Vlaggenlijn

Kruidvat vlaggenlijn vilt

Hoe vrolijk zijn deze vlaggetjes? Ik wilde al lang een vlaggenlijn gemaakt van stof. Staat veel mooier en gaat ook veel langer mee volgens mij. Ik zag deze vilten vlaggetjes toevallig bij Kruidvat in de solden. Mooie kleurtjes en leuke grafische printjes? Check. De vlaggenlijn is zes meter lang en kostte nu 0.99 €.

Flying Tiger: Opbergzakjes en make-up sponsjes

Flying Tiger opbergtasjes

Deze opbergzakjes zag ik onlangs bij Lisanne. Ze zijn oorspronkelijk bedoeld om spullen in je toilettas op te bergen, en dat was precies wat ik nodig had. Superhandig om je tandenborstel of wattenschijfjes proper te houden. Maar er zijn met deze zakjes nog zo veel meer mogelijkheden. Lisanne gebruikt ze bijvoorbeeld om haar aquarelpenselen in op te bergen. Ik zie mijzelf ze ook nog gebruiken om compact iets van medicatie mee te nemen, of wat gedroogde vruchten of noten voor onderweg. Past makkelijk in mijn handtas! De zakjes zijn heel stevig en herbruikbaar en sluiten met een ziplock. Deze set van vier kost 3 €.

Flying Tiger make-up spons

Make-up sponsjes had ik nog nodig. Toen ik deze zag hangen was ik verkocht. Deze mintgroene sterretjes zijn gewoon heel leuk, ook als je bijna 30 bent. Vier sponsjes heb je voor 1 €.

Hema: Stootdopjes en DIY Decoration Set

Hema stootdopjes

Ik zocht ze al lang, maar wist nooit hoe ze heetten. Nu wel: stootdopjes! Ik ben van plan om sommige decoratiedingen die we hier hebben staan onderaan te voorzien van een stootdopje. Onze kasten zijn namelijk nogal gevoelig en ik hoop dat we hiermee krasjes vermijden. Voor 40 dopjes betaal je 4.25 €.

Hema DIY decoration set

En dan nu het leukste koopje van de reeks, of dat vind ik toch zelf. In de solden bij Hema lagen deze setjes ‘DIY Decoration’. Ze waren 0.50 € geprijsd en er was een actie van 1+1 gratis. Voor 50 cent heb ik dus twee setjes op de kop getikt! Elk zakje bevat zes hanglabeltjes met touwtjes, een zakje confetti en drie stickervellen.

Het eerste setje dat je hierboven al zag heeft een reisthema. De items zijn heel leuk om cadeautjes, brieven of pakketjes mee op te vrolijken.

stickers Hema stickers Hema

Voor een theeleut als ik is het tweede setje heel toepasselijk. Hoe schattig zijn die theepotjes en cupcakes overal?

stickers Hema stickers Hema

Superleuk om iemand op de thee te vragen zo! Ik word altijd blij van echte post, en van persoonlijke cadeautjes. Inspiratie genoeg met deze setjes!

Bewaren

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

4 Comments

  1. Heel erg leuk! Die vlaggetjes, die opbergzakjes en die theestickertjes. Zowat alles dus ;-). Veel plezier met je aankopen en die kledij, da’s voor een volgende keer!

  2. Oh die toilettaszakjes zijn echt superhandig! Ik kan zoiets echt gebruiken. Als ik bij mijn vriend ga heb ik nu altijd van die uitgepluisde watjes in m’n tas zitten. Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.