Hoewel ik nog altijd het gevoel heb dat 2017 nog maar pas begonnen is, zijn we inmiddels al halfweg. Juni was bakken en braden bij momenten, maar ik heb genoten van het vakantiegevoel dat daarbij kwam kijken!

Gedaan in juni

Rondje Antwerpen en opa’s verjaardag

Op één van die warme zaterdagen ging ik met Jense boodschappen doen bij Robuust, de verpakkingsvrije winkel. Aansluitend deden we een terrasje bij Emma’s Kitchen. Deze keer probeerde ik een chocoladebrownie. Glutenvrij, gemaakt met zwarte bonen en zonder geraffineerde suikers: helemaal mijn ding. We sloten af met een rustmoment aan de Schelde. Tenslotte vierde ik nog de verjaardag van opa in de tuin, samen met enkele familieleden. Het was een heerlijke dag!

Nog meer sociale dingen

De trend begon vorige maand al, en ook nu had ik de eer om verschillende bezoekjes te ontvangen. Het begon met mijn nicht en haar dochter. Vervolgens kwam een vriendin langs (ook met een dochter), en op een avond nog een andere vriendin. Ik ging langs bij mijn schoonouders, bij mijn ouders en bij mijn zus en haar lief. Mijn broer was jarig en dat werd ook nog gevierd. Het is zo fijn om weer wat meer mensen te kunnen zien!

3, 2, 1, start!

Ik heb het nog aan bijna niemand verteld, maar het is dus echt zover. Mijn onderneming is eind vorige week uit de startblokken geschoten. Als het goed is wordt alles momenteel in orde gebracht door mijn boekhouder, en kan ik mezelf dus echt een zakenvrouw noemen ;-). Binnenkort vertel ik er meer over!

Pairi Daiza

Het stond al lang op ons verlanglijstje en nu kunnen we het afstrepen: een bezoekje aan dierenpark Pairi Daiza. Op de laatste dag van de maand gingen we samen met mijn ouders op pad. Omdat de oppervlakte van het domein zo groot was, heb ik afgewisseld tussen wandelen en bijkomen in de rolstoel. Gelukkig werd de fysieke nasleep van deze activiteit zo binnen de perken gehouden, want de dagen daarna had ik nog een druk programma. Maar daarover vertel ik verder in de juli-editie.

Geblogd in juni

Ondanks het mooie weer heb ik toch weer enorm veel plezier beleefd aan het bloggen. Nu we een parasol hebben kan ik namelijk gewoon met de laptop in de tuin vertoeven en dat is zalig werken.

Dit leerde ik uit de meest gelezen blogs deze maand:

Enkele blogweetjes op een rij:

  • Toch een beetje een mijlpaal: mijn blogpagina op Facebook haalde 500 likes.
  • Ik kocht voor het eerst een lay-out en maakte een logisch hoofdmenu.
  • Mijn blog werd vernoemd op verschillende plaatsen: Romy vulde de gelukschallenge in (ok, technisch gezien was dit nog in mei), Lori maakte ook een artikel over minerale zonnebescherming, en ik ontdekte een nieuwe blog dankzij de verwijzing van Ines naar mijn artikel over geld verdienen met bloggen in België. Supertof, dank jullie wel!

Bewaren

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

20 Comments

  1. Ik snap dus ook niet waar de maanden heen zijn. Ik vind het echt super gek. Haha. Inderdaad wel leuk om eens zo’n overzicht te zien. En je blog ziet er heel mooi uit zo!

  2. Zo te horen heb je een fijne maand achter de rug! Wat ontzettend gaaf dat je nu echt met je nieuwe onderneming van start bent gegaan! Ik ben zo benieuwd 🙂

  3. Ik vind dat je zo stoer bezig bent. Echt petje af *schouderklopje*
    Ook fijn dat je zo nu en dan weer iets kunt ondernemen. Hoop dat je dat goed doet. Lieve groet 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.