“Ik weet voor het eerst in mijn leven niet wat te schrijven op mijn blog,” zeg ik, terwijl ik naar het lege scherm staar.

“Dat is al een goed begin,” zegt hij, de liefde van mijn leven, nu al de beste papa voor dat kleine mensje dat eindelijk in onze armen ligt.

En hij heeft gelijk. En het maakt ook niets uit. De woorden zullen wel eens komen, maar voorlopig zijn we sprakeloos.

Lieve kleine Ella, welkom op de wereld.

01-06-2018

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

24 Comments

  1. Dikke, dikke proficiat aan mama en papa! Geniet van het kleine wondertje, want voor je het weet zijn ze al in een volgende fase! Ben ervan overtuigd dat jullie superouders zullen zijn voor Ella!!! Mooie naam trouwens!! Ook proficiat aan de oma.s en opa.s en meter en peter! Gr Corry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.