Aan wie het nodig heeft, wens ik elke dag een lichtpuntje. Aan wie het kan gebruiken, wens ik een dikke knuffel. Aan wie tijd te kort heeft, veel momenten met zij die er toe doen. Wie teveel leegte ervaart, een ontmoeting die iets opvult.

Aan iedereen een heel fijn jaar, met dromen, warmte en zon. En af en toe een dikke plensbui. Zo ééntje op een zwoele zomeravond, die alles instant opfrist.

Aan al mijn lieve lezers, dankjewel. Om te blijven lezen, reageren, groeien en steunen, ook al heb ik wat minder tijd om op alles een antwoord te bieden. Gelukkig nieuwjaar!

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

5 Comments

  1. Wat is dat bijzonder mooi gezegd en een beetje regen af en toe kan zeker geen kwaad ;-). Zonder dalen ook geen bergtoppen met daarachter een prachtig panorama. Ook voor jullie jonge gezinnetje een jaar in vreugde en alle goeds voor het komende jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.