Jaaa, eindelijk kan ik het vertellen! Toen Klein Spook onlangs een oproep lanceerde voor nieuwe consulenten, begon het bij mij meteen te kriebelen. Het enthousiasme bleek wederzijds. Zo komt het dat ik nu met trots mag verkondigen dat ik weer een nieuwe uitdaging aanga.

We gebruiken nu acht maanden fulltime wasbare luiers en ik ben nog steeds enorm blij met die keuze. Vanaf nu kan ik mijn ervaring ook delen als wasbare luierconsulent, en zo nog meer het verschil maken.

Waarom wasbare luiers?

Wasbare luiers besparen letterlijk tonnen afval. Ze zijn op termijn goedkoper dan wegwerp en je kindje heeft minder last van uitslag door irriterende stoffen. Plus: dikke kans dat hij of zij eerder zindelijk is. De leuke printjes maken het natuurlijk helemaal af. Ik schreef al eerder over wasbare luiers en de vele systemen die er zijn. En er stonden nog ongeveer tien concepten klaar, vol inspiratie zat ik. Alleen maar fijn dat ik nu nóg concreter zal kunnen gidsen in de wasbare wereld. Niet meer alleen als blogger, maar ook als consulent.

De klik met Klein Spook

Ondanks het uitsluitend online contact, heb ik altijd al een klik gevoeld met Elisabeth, de vrouw achter Klein Spook. Toen ik mijn eerste stapjes naar een duurzame badkamerroutine zette, mocht ik van haar vrijblijvend een menstruatiecup en wasbaar maandverband testen. Klein Spook bleek een webshop met een aantal prachtige, echt groene principes. Ik was meteen fan, en ben het gebleven.

Lees ook: Perikelen van een menstruatiecupmaagd

Online consulent wasbare luiers: het plaatje klopt

Na de oproep voor nieuwe consulenten, heb ik gereageerd vanuit mijn buikgevoel. Mijn kandidatuur vloog mijn mailbox uit voor ik het wist. Achteraf begonnen de twijfels wel een beetje toe te slaan. Chronisch ziek, mama van een velcrobaby, meer ideeën dan tijd om mijn blog te vullen. En dan wilde ik er nog een activiteit bijnemen?

Ik sprak mijn onzekerheden uit. En daarop werd fantastisch gereageerd. Het team van Klein Spook stond open voor mijn toch niet zo evidente gezondheidssituatie. Samen gaan we de functie van consulent invullen op een manier die perfect bij mij en mijn mogelijkheden past. En die weg begint online!

Wat kan ik voor je doen?

Als online consulent ben ik er in de eerste plaats om virtueel jonge ouders te begeleiden. Wie graag wasbare luiers wil gebruiken kan met zijn vragen bij mij terecht via mail of social media. En om alvast nog wat te verklappen: mijn debuut voor de camera zal ook voor binnenkort zijn. Spannend!

Als je bij Klein Spook een aankoop plaatst, kan je mij aanduiden als jouw consulent. Op die manier krijg ik op commissiebasis een vergoeding voor mijn advies. Dat geldt trouwens ook wanneer je via deze link bestelt. (Superlief, dankjewel!)

Ik sta te popelen om jullie bij te staan. Stuur gerust een mailtje naar sofiedemiddelaer@kleinspook.be.

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

5 Comments

  1. Succes met je nieuwe uitdaging! Wij gebruikten vannacht voor het eerst een wasbare luier. Onder het motto beter laat dan nooit en in de hoop eindelijk eens een droge baby uit bed te vissen ’s morgens. Mijn wederhelft zag het lang niet zitten maar wou het nu toch een kans geven. Vanochtend jammer genoeg een kletsnat kind 🙁 En een vieze pamper waarvan ik niet weet hoe ik die ooit proper krijg. Misschien deden we het helemaal verkeerd maar ik ben er nu toch een beetje bang van geworden. Wel megafan van de cheeky wipes en zwemluiers trouwens dus ik onthoud de link wel.

    1. Oei, dat valt tegen! Was het een speciale nachtluier? Ik wil gerust eens meedenken, zowel over de lekkage als de wasroutine, je mag altijd mailen hoor! Wel super dat jullie het toch willen proberen, ik kan me voorstellen dat deze ervaring wat afschrikt. Wij hebben ook al lekkages gehad maar hebben nu de juiste nachtluier te pakken en dat is een wereld van verschil.

  2. Waaah, Sofie, super! Echt, gefeliciteerd. Je gaat dat super goed doen.

    En als ik ooit nog eens wat bestel bij Klein Spook (ik ben natuurlijk al goed voorzien ;)) dan duid ik jou zeker aan als consulente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.