Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens een lijstje maakte met mijn favoriete bloggers. Intussen kan het vorige ook wel een update gebruiken, want zoals dat gaat in de online wereld: blogs komen en gaan. Deze groene bloggers zijn alvast alive and kicking!

Galabria

Saar en ik volgen elkaar al een hele tijd. Ik weet zelfs al niet meer hoe ik ooit op haar blog stootte. Maar ik bleef plakken en dat doe ik nog steeds. Saar schrijft over persoonlijke ontwikkeling, het leven als mama en hoe ze daarin duurzame stappen zet. Momenteel is Galabria de blog die ik het vaakst een bezoekje breng. Onze interesses zijn dan ook heel gelijklopend. Een warme blog van een warme vrouw. Ik ben fan!

Fiekefatjerietjes

Naamgenoot Sofie begon als plantaardige kookblogger. Sinds ze ook over allerlei andere dingen schrijft, ga ik vooral die lezen! Momenteel doet ze mee aan veertig dagen bloggen en dat levert altijd leuke stukjes op. Ook via haar Linkjesliefde heb ik al toffe artikelen ontdekt.

Naoki

Nog een Sophie! Hoef ik haar blog Naoki nog te introduceren? Van dierproefvrije cosmeticablog evolueerde Naoki de laatste tijd naar een plek waar veel meer aan bod komt. De rode draad is een duurzaam leven op alle vlakken, en daar hoort zelfliefde ook bij. Ondanks dat ze een van de grootste groene blogs heeft, stelt Sophie zich kwetsbaar op. Sinds er verschillende onderwerpen aangesneden worden, ga ik hier veel vaker lezen. Een fijne verandering wat mij betreft!

Zaailingen

Als Linda een nieuw artikel online zet, kan je ervan uitgaan dat daar een grondige research aan vooraf ging. Ik hou van de manier waarin ze in een vraagstuk kan duiken en het langs alle kanten belicht. Op Zaailingen leer ik altijd iets nieuws!

KouweKleren

De blog van Hermien volg ik ook al een hele tijd. Toch zou ik wat vaker moeten langsgaan, want haar focus ligt vooral op eerlijke mode en daar kan ik nog heel wat over bijleren. Dankzij de borstvoeding koop ik al heel lang niks nieuws meer – ook omdat ik gewoon geen energie en zin meer heb voor shoppen, handig zo’n gebroken nachten. Maar duurzame kleding is mijn volgende voornemen.

Wat zijn jouw favoriete blogs?

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

13 Comments

  1. Oh, bedankt voor de mooie woorden! 40 dagen bloggen is, omwille van verschillende redenen, nog geen succes, maar ik heb nog enkele leuke ideeën die ik verder wil uitwerken!

  2. Altijd leuk om nieuwe bloggers te leren kennen! Een aantal kende ik al (en lees ik ook graag :))

    Heel leuk om mezelf hier tussen te zien staan en jouw mooie woorden te lezen. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.