Kringloopkoopjes

Kringloopkoopjes

Het stond al lang op mijn verlanglijstje: een uitje naar de kringwinkel verderop in het dorp. Dat klinkt een tikje geitenwollensokkig van mij, want de meest spannende activiteit is dat nu niet meteen. Maar ik zie het een beetje als een rommelmarkt die altijd open is. Heerlijk snuisteren en snollen en misschien wel op een echte kringloopschat stuiten. Dit is mijn buit!

Boek over borstvoeding

Ik ben al een tijdje lid van de facebookgroep van La Leche League. Dat is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die borstvoedende moeders ondersteunt met correcte info, gebaseerd op de laatste inzichten en de richtlijnen van de WHO. Hoewel dit boek al een ietsiepietsie gedateerd is, kan ik misschien toch weer iets bijleren. En voor het geval ik toch alles al weet, na 11 maanden borstvoeding, heb ik toch maar mooi een collectors item gescoord.

Prijs: 0,80 €.

Baby kruippakje

Ella groeit nog steeds als kool. Ze kon nog wel een extra pyjama gebruiken voor als wij weer achterlopen met de was. Bij deze! Prijs: 2 €.

Tabbladen om een ringmap te organiseren

Je zou het bijna vergeten, maar ik heb nog steeds een onderneming. Binnenkort moet ik mijn facturen weer binnenbrengen voor de jaarlijkse aangifte door de boekhouder. Tijd om orde te scheppen en alles netjes per jaar te sorteren. Prijs: 0,10 €.

Kinderboek Musti

Oh, nostalgie! Als kind was ik fan van Musti de kat op tv. Dit boekje uit de jaren negentig kon ik dus niet laten liggen.

Prijs: 0,20 €

Kringloopkoopjes: de eindrekening

De totale kost van dit duurzame shoppingtripje naar de kringloopwinkel? 3 euro! Dat is nu eens winkelen zonder schuldgevoel.

Deel:

4 Reacties

  1. 29 april 2019 / 09:20

    En al die spullen die een mooi tweede leven krijgen. Leuke dingen heb je gescoord 🙂

  2. 29 april 2019 / 12:52

    oooh fijne spulletjes. En zeg: naar de kringloopwinkel gaan, is toch helemaal niet geitenwollensokkig! Ik vind het zelf ook heel erg leuk om te gaan snuisteren en een paar schatten te vinden 😉

  3. 30 april 2019 / 13:12

    Ik verbaas me altijd weer wat voor mooie spullen er bij de kringloop liggen voor heel weinig geld. Overigens heeft eens ooit iemand mij wijs gemaakt dat een kringloopwinkel iets typisch Nederlands is maar dat klopt dus helemaal niet begrijp ik nu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?