Video: Wat zijn wasbare luiers? Hoe doe je een wasbare luier aan?

wat zijn wasbare luiers video

Speciaal voor Real Nappy Week schuif ik het weekoverzicht even opzij. Wie nog niet mee volgt op de Facebookpagina, heeft het wellicht gemist: mijn filmdebuut voor Klein Spook. In deze blogpost kijk je makkelijk mee!

Wasbare luier vlog

Nooit gedacht dat ik ooit nog vóór de camera zou kruipen. Vloggen leek niets voor mij, laat mij maar achter mijn toetsenbord zitten tokkelen. Toen bij onze samenwerking de vraag van Klein Spook kwam om filmpjes te maken over herbruikbare luiers, deed ik het toch. Uit die comfortzone, en JA aan uitdaging! Ik kocht een statief, ging aan de slag met opnames en monteerde mijn eerste filmpjes. Tijdrovend, maar superleuk!

Liever lezen? In dit artikel leer je ook alles over herbruikbare luiers.

Wat zijn wasbare luiers? Een introductie

In de video hieronder leg ik uit wat wasbare luiers eigenlijk zijn. Als je hem niet kan zien, kan je via deze link kijken.

Hoe doe je een tweedelige voorgevormde wasbare luier aan?

Omdat het tweedelige systeem met voorgevormde luiers heel populair is, is dat het eerste dat ik laat zien in een reeks “Hoe doe ik zo’n wasbare luier aan?”. Heel makkelijk dus! Als je de video hieronder niet kan zien, check dan even deze link.

Real Nappy Week korting!

Deze week krijg je bij Klein Spook 10 % korting op alle bestellingen. Elke dag is er ook een extra actie met kleine cadeautjes of verrassingen. Klik hier om naar de webshop te gaan!

Heb je vragen of nood aan persoonlijk advies, laat mij gerust iets weten! Je kan me hier mailen.

Vreemd hoor, om nu ook in beeld en met geluid op mijn blog te verschijnen. En dat terwijl ik ooit volledig anoniem begon! Maar dus, hallo daar ­čÖé

Deel:

4 Reacties

  1. 23 april 2019 / 11:04

    Oh wat leuk Sofie! Je doet het goed! Ik heb geen kindjes maar als ik er ooit aan begin overweeg ik wel om wasbare luiers te gebruiken. Ik vond het alleen altijd een beetje onduidelijk ofzo wat nu al die verschillende delen precies zijn en hoe je het aanpakt, maar zo’n filmpjes helpen wel!

  2. 23 april 2019 / 16:22

    Super leuk om jou in levende lijve te zien (bijna dan ;-)). Je doet het echt heel goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?