Het is zover, en niet te geloven. Ella is nu een jaar oud. Ze is zo groot en toch nog zo klein.

Ik wilde graag een prachtig bericht schrijven, over dit waanzinnige jaar. Over hoe het moederschap mij sloopt en tegelijk vleugels geeft. Over mijn mooie, lieve meisje dat ons elke dag verbaast. Over haar grenzeloze enthousiasme, haar sterke karakter en haar eigen wil. Haar gevoelige zieltje en alle liefde die ze geeft. Haar stralende lach en zachte krulletjes. Over mijn gammele maar wonderlijke lichaam dat nu al één jaar en negen maanden twee personen voedt, verzorgt en doet groeien. Over de geboorte, precies een jaar geleden, van een mama en een kind.

Net zoals toen vind ik de juiste woorden niet. En dat zegt nog steeds alles.

Ik hou van jou, zoveel van jou.

Mama, 1 juni 2019

Foto 2 door Sophie Deleu

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.