Hoe oma’s ook nog altijd mama’s zijn

Hoe oma’s ook nog altijd mama’s zijn

Met een goed gevulde maag trek ik de voordeur van mijn ouders na de lunch dicht. Terwijl ik Ella in slaap wandel, rinkelt achter mij een fietsbel. Ik stap nietsvermoedend verder tot ik mijn naam hoor. Mijn moeder is ons achterna gefietst. “Zeg, ik zal wel gaan wandelen, dan kan jij thuis even rusten!”, klinkt het.

En zo komt het dat ik onverwacht op de fiets van oma naar huis vlieg, met een theetje in de zetel plof en straks een uitgeslapen dochter aan de deur geleverd krijg. Een beetje zelfzorg, gratis en voor niets.

Of hoe oma’s ook nog altijd mama’s zijn. ❤️

Deel:

3 Reacties

 1. Katrien
  13 november 2019 / 17:29

  Wat een fijn, klein, liefdevol bericht.

  • Sofie
   Auteur
   20 november 2019 / 12:25

   Dankjewel. Het hoeft niet altijd een heel epistel te zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?