Als er iets is dat we in deze tijden van perfecte plaatjes kunnen gebruiken, is het een flinke portie zelfrelativering. We doen allemaal zo ons best, maar lopen ook stiekem de kantjes er wel eens vanaf. Niet alle momenten met kinderen zijn plezant of fotowaardig. En wat we proberen, mislukt gewoon af en toe grandioos. Tijd voor wat helende imperfectie.

Baby eskimo

Oei, misschien een beetje dik, deze jas? Kan ze nog bewegen?

Lieve kleine piranha

Je gezicht wanneer baby onverwachts probeert aan te happen…

Die blijft wel liggen hoor

Die riempjes van de wipper zijn nu even niet nodig. Ze blijft wel stilliggen hoor… Tot ik letterlijk een halve seconde niet kijk.

De wapperende kamerjas

Episode 367853 van het kind in slaap proberen krijgen: rondjes lopen door de woonkamer met de kinderwagen. In pyjama, met wapperende kamerjas en not amused.

Op haar buik zal ze wel slapen!

Oftewel een van de honderd tips die we uiteraard al lang geprobeerd hadden. En nee, ze draaide zichzelf niet richting ademruimte, die ene keer dat ze wél in deze positie sliep. Toch geen aanrader in ons geval.

Ik wil ook nog eens lachen! Welke bloopers maakten jullie de laatste tijd mee?

Nog mamabloopers lezen? Klik hier voor deel 1.

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.