Stokke Tripp Trapp hack: Ikea Trofast opbergbak onder de kinderstoel

Stokke Tripp Trapp hack: Ikea Trofast opbergbak onder de kinderstoel

Life hacks oftewel simpele trucjes die het leven net iets makkelijker maken: wie houdt er niet van? Deze tip voor extra opbergruimte onder de Tripp Trapp kinderstoel zag ik ooit voorbij komen op Pinterest. De Stokke Tripp Trapp hack die eigenlijk ook een Ikea hack is: ik testte hem uit!

Tekenen als afleiding aan tafel

Wij hebben nogal een driftige peuter met een sterk willetje in huis. En eigenlijk is het altijd zo geweest. De eetstoel is niet Ella’s favoriete plek (en eten ook niet haar favoriete bezigheid). Als we haar er al in krijgen – met heel veel overtuigingskracht – duurt het niet lang voor ze er uit wil. Meestal heb ik dan net mijn bord vol geschept. Om familietijd aan tafel wat te rekken, tover ik regelmatig snel de kleurtjes en een schrift tevoorschijn. Maar onze eettafel is niet zo groot. Het tekengerief lag allemaal nogal in de weg.

Stokke Tripp Trapp hack met Ikea Trofast opbergbak

De oplossing voor opbergruimte rond de kinderstoel: een Ikea Trofast opbergbak. Die past precies tussen de poten van een Tripp Trapp. Gewoon tussen de gleufjes schuiven en klaar. Handig voor kleine speeltjes, tekenspullen, slabbetjes of wasbare snoetenpoetsers. Ik kan de kleurtjes binnen de seconde op tafel krijgen en achteraf ligt alles zo weer uit het zicht. Yes!

Pin voor later:

Deel:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?