Oh oh, wat is het toch een gedoe soms om een weekmenu op te stellen hè? De inspiratie is hier ver zoek. Om mezelf wat te motiveren geef ik jullie nog eens een kijkje op ons weekmenu. Wie weet help ik je met nieuwe input voor wat de pot zoal kan schaffen. Of stel ik je gerust dat het niet perfect gezond, origineel of moeilijk hoeft te zijn. Hier gaan we!

Pasta met kabeljauw

Supermakkelijk: vis, tomaatjes en zuiderse aanvullingskes zoals olijven, zongedroogde tomaten en pijnboompitten in de oven. Dit eten we vaak met aardappelen, maar deze keer dus aangevuld met pasta.

Croque Monsieur

Een croqueske, en daarbij een restje koolsla. Ella was grooooot fan! (Niet van de koolsla, maar van de croque. Met ketsup).

Chili sin carne

We aten nog een keer chili, net zoals vorige keer heel lekker gemaakt door mijn liefje.

Veggieburger en rauwkost

En aardappeltjes uit de oven. Onze versie van huisgemaakte frieten, sinds we onze friteuse naar de zolder verbannen hebben.

Zuiders pastabordje met veldsla

Ja, dit lijkt wel heel hard op het eerste gerecht van deze week. Maar ’t is toch een beetje anders hé? We deden hier nog pesto (uit een potje) bij.

Quiche met broccoli

En ook quiche stond nog eens op het menu. Dit keer gebruikten we een glutenvrije bodem, gemaakt van een mix die al veel te lang in de kast stond te wachten. Het was veel werk, en eigenlijk niet zo heel lekker. De structuur sloeg wat tegen. Jammer, maar ja.

Macaroni met ham en kaas

Zoooo’n comfortfood dit! Macaroni met ham en kaassaus, en als topping gesnipperde kervel. Die zat in ons groentepakket. Ah ja, de oplettende kijker heeft gezien dat onze macaroni dus op is hé. Dus alle pastagerechten worden tegenwoordig met spaghetti gemaakt. Hehe.

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

  1. Ziet er toch wel heel lekker en gevarieerd uit! Mmmmm quiche, dat is ook al even geleden! Ik maak enkel eigen dingen klaar in het weekend. Door de week hebben we HelloFresh, zo hoef ik zelf geen inspiratie te zoeken naar weekmenu’s. Met Mac & cheese scoor ik hier thuis ook altijd, haha! Maar dat maak ik eigenlijk enkel klaar als het koud weer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.