Als er iets is dat we in deze tijden van perfecte plaatjes kunnen gebruiken, is het een flinke portie zelfrelativering. We doen allemaal zo ons best, maar lopen ook stiekem de kantjes er wel eens vanaf. Niet alle momenten met kinderen zijn plezant of fotowaardig. En wat we proberen, mislukt gewoon af en toe grandioos. Tijd voor wat helende imperfectie.

Waar hoort die kousenbroek?

‘s Ochtends opstaan en je ietwat vreemd aangekleed kind zien zitten = slappe lach. Ik heb echt niet te klagen, maar dat papa de kousenbroek ónder de romper aandeed was toch even hilarisch.

Always awake

Forever de enige wakkere van de familie. Spijtig dat ik vast zat.

Sabbeldoekje

Als baby de gordijn verkiest boven haar schattig sabbeldoekje.

Pyjamadag

Te moe voor kleren, wij.

Thee en tijdschrift

Je dacht toch niet dat je die kop thee warm kon drinken? Ach, het leesvoer voor erbij is toch al verscheurd. (Gelukkig niet echt mijn Kiind magazine!)

Late to the party

Kinderen met de perfecte timing… Altijd honger, een vuile luier of slaap net als je even sociaal wou doen. Maar ook: even samen rust van een drukke bedoening. ❤️

Nog bloopers kijken? Klik voor deel 1, deel 2 en deel 3.

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.