Vandaag vijf jaar geleden, zei ik volmondig ja tegen mijn lief. Elk jaar rond deze tijd gaan we op vakantiebezoek bij mijn schoonfamilie aan de Belgische kust. En sinds een paar jaar maken we daarbij traditioneel een foto van ons tweetjes – soms drietjes, nu ons huwelijk gezegend werd met een mooie dochter ;-). Voor wie graag meekijkt: enkele kiekjes van de voorbij jaren!

Kiekjes van aan de zee

Zoals je ziet zijn we al veel langer samen, maar zo’n huwelijksverjaardag, het is toch ook speciaal. Ik vraag me wel af waarom er vijf jaren zijn dat we géén foto namen, maar goed, de traditie wordt nu toch flink voortgezet. Alleen die jaarlijkse gezinsfoto met drie kan ik wel vergeten denk ik, want Ella heeft sinds vorig jaar al geen zin meer om mee te poseren :-).

Liefje, ik wil dit fotolijstje graag blijven aanvullen tot de haren die ginds alle kanten opvliegen grijs zijn, en onze rimpels talrijk, als getuigen van een leven lang herinneringen. Deal?

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.