5 jaar getrouwd

5 jaar getrouwd

Vandaag vijf jaar geleden, zei ik volmondig ja tegen mijn lief. Elk jaar rond deze tijd gaan we op vakantiebezoek bij mijn schoonfamilie aan de Belgische kust. En sinds een paar jaar maken we daarbij traditioneel een foto van ons tweetjes – soms drietjes, nu ons huwelijk gezegend werd met een mooie dochter ;-). Voor wie graag meekijkt: enkele kiekjes van de voorbij jaren!

Kiekjes van aan de zee

Zoals je ziet zijn we al veel langer samen, maar zo’n huwelijksverjaardag, het is toch ook speciaal. Ik vraag me wel af waarom er vijf jaren zijn dat we géén foto namen, maar goed, de traditie wordt nu toch flink voortgezet. Alleen die jaarlijkse gezinsfoto met drie kan ik wel vergeten denk ik, want Ella heeft sinds vorig jaar al geen zin meer om mee te poseren :-).

Liefje, ik wil dit fotolijstje graag blijven aanvullen tot de haren die ginds alle kanten opvliegen grijs zijn, en onze rimpels talrijk, als getuigen van een leven lang herinneringen. Deal?

Deel:

6 Reacties

 1. 17 september 2021 / 09:57

  Proficiat! Geniet van de dag, toch altijd een mooie mijlpaal 🙂

  • Sofie
   Auteur
   20 september 2021 / 10:53

   Bedankt, het was een fijne dag 🙂

 2. Lea
  17 september 2021 / 11:55

  Proficiat, jullie zijn een mooi, lief koppel met een prachtige dochter! Herinneringen om te koesteren en nu tijd om nieuwe te maken! X

 3. 30 september 2021 / 07:52

  Gefeliciteerd nog met deze mooie mijlpaal! Leuke foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?