Ahhh, de kringloopwinkel. Het is een beetje als een rommelmarkt die altijd open is. Heerlijk snuisteren en snollen en misschien wel op een echte kringloopschat stuiten. Ik ging nog eens op jacht, en natuurlijk deel ik die tweedehands kringloopkoopjes maar al te graag met jullie. Kan jij raden hoeveel mijn winkelkarretje kostte? Dit is mijn laatste buit!

T-shirts voor Ella

Ze heeft het niet van mij, maar ons kind is DOL op alles dat heel erg roze en girly is. Nu ontbreekt het daaraan zeker niet in haar kledingkast. Maar toen ik deze shirtjes zag hangen, vond ik het toch de moeite om ze mee te nemen. Met respectievelijk de merkjes Okaïdi, Lief! en United Colors of Benetton is de kwaliteit nog erg mooi.

Prijs: 2 € per stuk, dus 6 € samen.

Blouse voor mij

Het was voor mij de eerste keer dat ik voor mezelf kleding paste in de kringloopwinkel. Ik probeerde enkele prachtige jurkjes, die uiteindelijk toch niet helemaal perfect waren. Maar deze zwarte blouse vond ik erg fijn. Thuis zocht ik het label op en bleek dat het gaat om een Duits merk, Taifun.

Prijs: 3 €

Jurk voor wereldverbeteraars

Het is wel degelijk een kinderjurk en niet eentje voor mij, al had ik zelf de boodschap zeker ook willen verkondigen, haha. Dit jurkje met als leuze “Clean up the Ocean”, met een vrolijke walvissenprint (en ze hebben flessen als hoofd), kon ik niet laten hangen, dat snap je wel. Ella kan zich ook altijd heel kwaad maken als ze afval op de grond ziet liggen, dus ik vond het wel gepast.

Prijs: 3 €

Magnetische aankleedpopjes

De digitale versie van dit spelletje hadden we al, dat kon je zien in mijn review van Osmo spelletjes voor op de iPad. Maar ook de fysieke versie van een aankleedspelletje is hier thuis een hit. Deze magnetische popjes en héél veel kleren en accessoires vond ik dan ook het allerleukste koopje van de reeks. Ik probeer onze speelgoedkast te vullen met diversiteit en zowel spiegels als ramen voor Ella te voorzien, dus dat de popjes verschillende huidskleuren en haarstijlen hebben, was ook nog een bonus.

Prijs: 1 €

Spel: Wie is het?

Momenteel is ze er nog wat te klein voor, maar ik heb uit mijn eigen jeugd alleen maar leuke herinneringen aan “Wie is het”. Deze recente versie van de spellendoos met ook diertjes om te raden, kon ik dus niet laten liggen. Bij thuiskomst merkte ik dat er een schuifknopje is afgebroken, maar ik hoop dat dat geen belemmering zal vormen voor veel spelplezier over een paar jaar. Dit spelletje ligt alvast te wachten in de tweedehands cadeautjeskast op zolder!

Prijs: 2 €

Kartelscharen

Voor in de knutselkar: twee kartelschaartjes voor kinderen. Ze zijn inmiddels al goed gebruikt, dus veertig cent well spent!

Prijs: 0,30 en 0,10 €

Totale uitgaven van dit kringlooprondje: 15,40 €. Wat vind jij van onze buit?

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.