Na een jaar of drie begon mijn vorige WordPress thema wat te veel mankementen te vertonen, en ook met de beveiliging van de aanbieder bleek iets mis te zijn geweest een tijdje geleden. Ik heb er dus voor gekozen om centjes in een gloednieuw thema te stoppen!

Bij deze dus de kleine dienstmededeling, dat ik achter de schermen nog wat dingen aan het aanpassen ben. Het kan dus zijn dat er af en toe nog iets wijzigt, maar ik hoop natuurlijk enkel verbeteringen te gaan aanbrengen. Als je iets opmerkt dat niet goed werkt, laat het zeker weten! Ik doe mijn best om alle kleine foutjes nog op te sporen, maar ben tussendoor natuurlijk ook bezig met het schrijven van nieuwe artikelen.

Ik ben voorlopig heel blij met weer een frisse look! Geeft weer bakken goesting om het hier verder te vullen met groene inspiratie, belevenissen en ervaringen.

Ik keek ook net nog eens naar alle vorige looks van mijn website, grappig om die evolutie te zien.
Wat vinden jullie er deze keer van?

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

8 Comments

  1. Mooi! Mooie kleuren.
    Is er een mogelijkheid om een Vind ik leuk-knop te zetten? Zo laat ik graag weten dat ik gelezen heb, maar geen reactie plaats. Ik mis dat wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.