Ahhh, de kringloopwinkel. Het is een beetje als een rommelmarkt die altijd open is. Heerlijk snuisteren en snollen en misschien wel op een echte kringloopschat stuiten. Ik ging nog eens op jacht, en natuurlijk deel ik die tweedehands kringloopkoopjes maar al te graag met jullie. Kan jij raden hoeveel mijn winkelkarretje kostte? Dit is mijn laatste buit!

Kampeerstoel voor kinderen

Instant verliefd was ik op deze schattige kampeerstoel. In supergoede staat, degelijk en slechts 3 €! Hier gaat ons meisje nog jaren plezier van hebben in de tuin. En we bespaarden heel wat geld, tegenover de nieuwprijs van 20 euro.

Rokje

Een betere aan-foto heb ik nog niet, maar dit zachte rokje in biologisch katoen van JBC was echt iets voor haar. 2 € betaald!

Boekjes

Bumba en Frozen haalde ze zelf van het rek. Ik vond nog een Maya de Bij flapboekje en een prachtig vormgegeven boekje dat mij niet bekend was. Ik nam het mee omwille van de mooie, diverse tekeningen.

Thuis ontdekte ik dat het een verhaaltje in opdracht van Unox was. In eerste instantie was ik dus wat bezorgd over de inhoud, maar het bleek om verdoken reclame voor vleesvervangers te ga. Oké, kan ik mee leven ;-).

Elk boekje betaalden we 0,10 €. Als je weet dat de Studio 100 kartonboekjes normaal zo’n vijftien euro kosten, is dat een koopje!

Strandspeelgoed

Toevallig gaan we dit jaar op vakantie aan zee. Deze set met heel divers strand- en zwembadspeelgoed kon ik niet laten liggen aan 2 €. Het rugzakje bevat:

  • ringwerpspel
  • Balvangspel
  • Rackets en pluimpje
  • Waterballen
  • Staven om op te duiken
  • Waterballonnen (die ik niet in de natuur ga gebruiken)
  • Frisbee voor in het water
  • En een normale frisbee die helaas stuk in de zak zat

Zwaantje

Zucht, normaal gezien weiger ik instant nieuwe knuffels in huis omdat we er al zoveel hebben. Toegegeven, de meeste zijn nog van papa geweest dus al wel heel erg oud. En oké, deze zwaan was wel heel mooi en echt iets voor onze kleuter. Het prijskaartje hing er zelfs nog aan. We namen deze zwaan dan toch mee, aan 4 €. Nieuw betaal je hier bijna 25 euro voor.

Schepnetjes

Wat was er leuker als kind dan de zee in met een schepnet? Omdat ik vrij zeker ben dat er toch nooit echte vissen mee gevangen zullen worden, mochten deze dus mee naar huis. We betaalden 1,5 € voor de grote (die is echt degelijk én uitschuifbaar) en 0,20 € voor twee kleintjes.

Totaal uitgegeven? 13,20 €. Dat is al eens de moeite hè. Maar ik vind het rondkijken minstens even leuk!

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

2 Comments

    1. Haha, ja wel, toevallig kocht ik ook een blouseje voor mezelf toen. Meestal kijk ik er niet naar als E erbij is want dan moet ik mijn aandacht te hard verdelen ;-). Ik had nog geen foto gemaakt, vandaar dat het er niet tussen stond. Ik zal het met de volgende kringloopkoopjes delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.