Pfoe, hebben jullie ook zo veel last van verkoudheden die maar blijven duren? We staan hier echt al wékenlang op standje “overleven” in ons gezin. Niet leuk. Temidden van dat alles, wel een fantastische mijlpaal! Je leest er hieronder alles over.

Glimp

Via de verhalen op Instagram van Monkeybike vang ik een glimp op van onze nieuwe fiets, hoera! Het ziet er al prachtig uit, en ik heb alleen nog maar het frame gezien, haha. Ze doen een actie waarbij je zelf je kleur kan kiezen, vandaar dat ze de onze even als voorbeeld gebruikten. En, doet de kleur je ergens aan denken?

Geblogd en gekocht

Er kwam een review van de Numsy white noise machine online. Die kochten we om de baby te helpen dutten in een lawaaierige omgeving.

Achter de schermen werkte ik aan een opdracht, en verzamelde ik mijn facturen voor de boekhouder, ook al voelde ik me niet top. Soms moet het gewoon even!

Naast werk deed ik ook wat opzoekwerk op Vinted. E wil graag een K3 verjaardagsfeestje binnenkort. Dus ik ga natuurlijk op zoek naar tweedehands decoratie en entertainment! Ik heb al een aantal leuke spullen gekocht, toevallig van een mama wiens dochter op dezelfde school en in het zelfde jaar zit als E, haha. Gelukkig ontdekten we dat voor de boel verzonden werd, en konden we gewoon spullen en geld uitwisselen aan de schoolpoort.

Ziek ziek ziek

De laatste tijd zijn we hier met zijn allen continue ziek, lijkt het wel. Nu weer wat extra: de griep is binnen geslopen en we krijgen allemaal koorts en andere bijbehorende klachten. Manlief beland in bed; en ik probeer de boel draaiende te houden. Ik heb dan ook al een jarenlange training in blijven doorgaan ook al voel je je ziek en wrakkig… triest maar waar! We missen door onze ziekte wel de begrafenis van een lieve buurvrouw, en dat vinden we wel heel erg.

Een week later word ik opnieuw geveld, nu weer door een streptokokken keelontsteking. Aan de antibiotica dus! Helaas duurt het herstel lang, en ik voel me nog steeds niet de oude. Af en toe schiet de angst door mijn lijf: wat als dit geen gewone ziekte, maar opflakkeringen van mijn oude symptomen zijn? De schrik voor herval zal er altijd inzitten. Zeker nu ik verantwoordelijk ben voor twee kleine mensjes. Maar laten we maar van het beste uit gaan…

‘t Is gebeurd: baby mijlpalen

Hopelijk komen we er nu snel een beetje door. Maar of dat rust betekent? Er zijn bij de baby twee nieuwe tanden in zicht. En zo blijven we bezig!

We zijn intussen, op negen maanden dus, over van drie naar twee dutjes. Dat is aan de ene kant gemakkelijk, want een keertje minder zwoegen en wiegen om L in slaap te krijgen. Aan de andere kant betekent het wel weer extra uurtjes “aan staan” overdag, en minder rust. En of het invloed heeft op de gebroken nachten? Nee hoor.

Ennehhh… het allerleukste maar ook een tikkeltje vermoeiende nieuws: ons kleine mannetje kan kruipen!!! En hij is volop het hele huis aan het ontdekken. Vanaf nu kiest hij zélf waar hij naartoe gaat. Ik vind het weer fantastisch om te zien. Wat een mijlpaal!

Vandaag begint de lente, yes! Ben jij daar ook zo blij mee?

Sofie

Hoi! Ik ben Sofie en schrijf hier met veel goesting over mijn groene lifestyle, eerlijk en bewust ouderschap en hoe het is om chronisch ziek te zijn. Vragen of opmerkingen? Laat hieronder iets van je horen, vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.