Interview in Moment – ledenblad CM, juni 2015

In juni 2015 verscheen een interview met mij in het ledenblad Moment van de Christelijke Mutualiteit (CM). Hartelijk dank aan de fijne en empathische mensen van de redactie die deze kans voor meer erkenning mogelijk maakten!

Klik op de foto’s om de tekst goed te kunnen lezen.

 

Interview chronische Lyme Moment CM

interview chronische Lyme CM

Bewaren

3 Comments

 1. Ik heb je verhaal gelezen en vind het heel erg voor je. Je bent nog zo jong. Ik heb zelf ook chronische lyme maar inveel mindere mate. Ook in DDuitsland bloed laten nakijken.. ik ben veelvuldig behandelingen met Bioresonantie gaan doen. Na pacemaker plaatsen kon dat niet meer. Nu acupunctuur. Ik heb goede en slechte dagen. Ik hoop voor je dat er betere tijden komen. Lieve groeten van me

 2. Hallo Sofie
  Wat een prachtig interview..
  Ik ben ook een chronische lymepatient, dus weet precies wat je bedoelt met je altijd maar verantwoorden omdat men het niet aan je ziet dat je zo ziek bent. We kunnen de dingen niet zoals een gezond persoon.
  En wat fijn dat er meer bekendheid over deze onzichtbare ziekte is door jullie die de publiciteit opzoeken. Deze verhalen moeten veel vaker in de media komen.
  Er zijn genoeg lymepatiënten die dit ook zouden willen maar nog niet de energie ervoor hebben. Maar wie weet, het is het enige wat we kunnen doen om uit ons isolement te komen.

  Heel veel sterkte
  Mar
  Toch is dit wel het belangrijkste wat wij kunnen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.