Samenwerken

Hoewel de meeste producten, webshops of aanbevelingen die op mijn blog voorbij komen door niemand anders dan mijzelf gesponsord werden, komt het ook voor dat ik een samenwerking aanga met een merk of bedrijf. Dit doe ik echter enkel wanneer ik het onderwerp vind passen bij mij, mijn lezers en mijn blog.

Wanneer ik iets ontvangen heb en daar over schrijf, vermeld ik dat altijd bij het artikel. Wanneer bij een artikel geen vermelding van een samenwerking wordt gemaakt, kan je er dus van uit gaan dat ik het zelf betaald heb. Transparantie en oprechtheid naar mijn lezers toe vind ik het allerbelangrijkst, vandaar ook dat alles dat hier verschijnt, mijn eigen mening representeert. Of ik iets nu gratis kreeg of niet, maakt voor mij geen verschil. Ik doe voor elk artikel even hard mijn best om er iets moois van te maken.

Samenwerken voor mijn blog, zo doe ik het

Samenwerken kan op verschillende manieren. Soms krijg ik een product gratis opgestuurd, zodat ik het kan testen. Dit is volledig vrijblijvend. Of en hoe ik daar over schrijf, hangt af van mijn eigen inzicht.

Sinds juli 2017 ben ik ondernemer en kan ik ook betaalde opdrachten aannemen. Wanneer ik een vergoeding krijg voor het schrijven van een artikel, bied ik aan mijn opdrachtgever wel de nodige garanties wat betreft plaatsing en termijn. De inhoud van mijn artikels blijft echter altijd volledig van mijn hand. Vanwege het persoonlijke karakter van mijn blog, doe ik niet mee aan het klakkeloos overnemen van wat een bedrijf me voorkauwt.

Ik maak gebruik van banners (Google Adsense of gesponsord door een webshop of merk), en affiliate links (Wanneer je als lezer een aankoop doet via zo’n link, krijg ik daar een klein percentage commissie op. Dit wijzigt niets aan de originele prijs.). De meeste vermeldingen en links plaats ik echter gewoon informatief.

Affiliate links expliciet vermelden per artikel doe ik niet, omdat ik gebruik maak van een programma dat automatisch kijkt welke links in aanmerking komen als affiliate link. Soms heb ik het dus zelf niet eens door als een link mij mogelijk inkomsten oplevert. Om alle verwarring te vermijden, kies ik dus voor een algemene vermelding onderaan elke blogpagina.

Wanneer ik inkomsten haal uit mijn blog, worden die opnieuw geïnvesteerd in het maandelijkse kostenplaatje van mijn website.

Info voor bedrijven

Tussen dromen en leven bereikt maandelijks zo’n 13.000 unieke bezoekers, goed voor zo’n 20.000 weergaven.

Heb je interesse in een samenwerking? Mail me op info@tussendromenenleven.be om de mogelijkheden te bespreken. Tarieven, voorwaarden, overige cijfers en postadres zijn op aanvraag verkrijgbaar.

ervaring restaurant Loff

Eerdere samenwerkingen

Eerder werkte ik succesvol samen met onder andere:

Garden Gourmet, Greenway, Holland & Barrett, Green Jump, Fairplace, Druantia, Ikea, The Good Roll, Klein Spook, Maxine Stevens Photography, Correctbook, VeryTastea, Big Green Smile, Blabloom, Isenvi, Lampdirect, Stella Bikes, Zalando, Ecopods, Saint Basics, Brushkeeper, Amanprana, He-Be, Arthur’s Mix, Terrasana, Greenbook, On The Rocks, Tante Rosa, Brabantia, Drink in the box, Lunchskin, Restaurant Loff, Ecover, Boekje van Karton, Iron Roots, Happybabycoach, Bambook, Kaartje2Go, Dilmah Tea, Hunkemöller, Moyu Notebooks, Soopie, Abbot Kinney’s, Speelgoed Kiki, HelloFresh, De Bijenkorf, Uitgeverij Averbode, Standaard Uitgeverij, Kosmos Uitgevers, Ravi, Omoda, RockIt Appels…

Gastblogs

BewarenBewaren